Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

ORIGINAL MARINES Kërkon të punësojë Shitese

Te kene njohuri baze te kompjuterit, me eksperience pune ne kete fushe per filialet e...

Botuar më 15/09/2019

MEDINA BALET Kërkon të punësojë Rrobaqepese

Me pervoje, kushte shume te mira pune, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Yzberisht, prane KMY, rrobaqepesi qe meret me qepjen e kostumeve te baletit

Botuar më 19/09/2019

MALNA TEX SH.P.K Kërkon të punësojë Kontrollore prodhimi

Te kete eksperience ne kontrollin e pantallonit dhe rrobave te punes. Kerkohen kandidate per kete pozicion pune ne dy filialet e prodhimit te kompanise ne Porcelan, Tirane dhe Pakuqan 2, Kamez.Paga dhe kushtet e punes nga me te mirat ne tregun e fasonerise., Adresa: Tirane, rrobaqepesi industriale ne prodhimin e pantallonave dhe rrobave te punes per eksport

Botuar më 19/09/2019

SHOQERIA “ARJETTA COLLECTION” Kërkon të punësojë Punonjes

(Mashkull), ne prese hekurosje perfundimtare te veshjeve, Adresa: Ish Kombinati Ushqimor. Mbrapa Spitalit Amerikan 3

Botuar më 19/09/2019

SHOQERIA “ARJETTA COLLECTION” Kërkon të punësojë Rrobaqepese

(ne makine qepese) me eksperience pune, Adresa: Ish Kombinati Ushqimor. Mbrapa Spitalit Amerikan 3

Botuar më 19/09/2019

Kerkohet Rrobaqepese

Me eksaperience pune. Ambienti i punes komod. Paga e kenaqshme

Botuar më 18/09/2019

Symbol sh.p.k Kërkon të punësojë Punetore

Per rrobaqepesi. Paga 36.500 leke. Transporti i siguruar. 4 Jave leje te siguruara. Shperblim ne fund te vitit, Tiranë, Adresa: Rruga Jorgo Plaku, qendres Concord Center tek Medreseja

Botuar më 18/09/2019

KOMPANIA SAM Kërkon të punësojë Punonjese

Rrobaqepese makine lineare, syzatori etj. Te interesuarit mund te telefonojne tek numri i telefonit ose mund te paraqiten prane ambjenteve te kompanise, ne Fushe Mezez-Kashar, prane Top Chanel. Kompania ka ne dispozicion furgon per transportin e punonjesve, qe banojne larg ambjeteve te kompanise.

Botuar më 17/09/2019

KOMPANIA SAM Kërkon të punësojë Punonjese

Per pastrim penjsh. Te interesuarit mund te telefonojne tek numri i telefonit ose mund te paraqiten prane ambjenteve te kompanise, ne Fushe Mezez-Kashar, prane Top Chanel. Kompania ka ne dispozicion furgon per transportin e punonjesve, qe banojne larg ambjeteve te kompanise.

Botuar më 17/09/2019

KOMPANIA SAM Kërkon të punësojë Punonjese

Ndihmese ne repartin e qepjes. Te interesuarit mund te telefonojne tek numri i telefonit ose mund te paraqiten prane ambjenteve te kompanise, ne Fushe Mezez-Kashar, prane Top Chanel. Kompania ka ne dispozicion furgon per transportin e punonjesve, qe banojne larg ambjeteve te kompanise.

Botuar më 17/09/2019

MEKANIK Arisa Konfeksion Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(per makina qepese). Me eksperience pune

Botuar më 16/09/2019
e kenaqshme