logo

Çelësi

SI MUND T'JU NDIHMOJME

Optimizo kërkimin tënd

+

Po kërkon diçka specifike tek Çelësi por nuk po gjen atë që dëshiron? Mos u shqetëso, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Ja disa këshilla të dobishme se si ta bësh kërkimin tënd më efektiv, në mënyrë që të gjesh saktësisht atë që po kërkon.

Përdor fjalët kyçe të duhura

+

Kur fillon kërkimin tek Çelësi, sigurohu që po përdor fjalët kyçe të sakta. Fjalë kyçe janë ato terma ose fraza që përshkruajnë saktësisht atë që po kërkon.

Zgjidh kategorinë e duhur

+

Nëse nuk jeni të sigurt se cilën kategori të zgjedhësh për kërkimin tënd, të rekomandojmë t'i hedhësh një sy kategorive të ndryshme të disponueshme tek Çelësi. Kategoritë të ndihmojnë të gjesh artikuj të veçantë në industri të ndryshme si: Prona, makina, elektronike, veshje, aksesorë, shërbime të ndryshme etj. Zgjidh kategorinë që i përshtatet më mirë kërkimit tënd dhe fillo kërkimin.

Si të shtoj njoftime tek Të preferuarat

+

Ke gjetur një njoftim interesant por nuk ke kohë ta kontaktosh menjëherë Njoftuesin? Nuk ka problem! Thjesht kliko ikonën në formë zemre në njoftim, për ta shtuar në të preferuarat e tua. Në këtë mënyrë do mund ta kontaktosh Njoftuesin kur të dëshirosh.