logo

Çelësi

solutions

ÇELËSI PËR KONSUMATORËT

Çelësi Për Konsumatorët

“Çdo ditë, dhjetëra mijëra konsumatorë dhe biznese njoftojnë, shesin dhe gjejnë shtëpinë, makinën, punën, stafin dhe gjithçka tjetër që kërkojnë përmes Çelësi-t”

solutions

Pse na zgjodhët ne?

Prej 1998, Çelësi është zgjedhja nr. 1 për të gjithë shqiptarët për publikim njoftimesh dhe informacion tregu, me mbi 600,000 njoftime të publikuara në vit.

Zgjedhja juaj e parë, na obligon të jemi gjithmonë edhe zgjidhja më e mirë për ju!

solutions

Me Çelësin mund Të Shesësh, Blesh, Japësh apo Marrësh Me Qera:

Si të gjesh shtëpinë, dyqanin, zyrën apo tokën që kërkon?

+

Si të gjesh punën më të përshtatshme për ty?

+

Si të gjesh Makinën ideale?

+

Si të gjesh shërbimin që të nevojitet?

+

Si të gjesh gjithcka për shtëpinë, aksesorë elektronike, për fëmijët, paisje, aksesorë për kafshët shtëpiake etj.?

+

Si ta publikosh njoftimin tënd?

+

PAKETAT E SUKSESIT

Ja si ta shfrytëzosh Çelësin për biznesin tënd:

Nga eksperienca jonë mbi 25 vjeçare, ne kemi konceptuar për ty dhe biznesin tënd paketa dhe shërbime të dedikuara dhe të përshtatura për çdo pritshmëri tënden dhe çdo objektiv biznesi që synon të arrish:

Paketa Premium + On Top + Mos e Humb

Pozicionohu i pari dhe më i ndjekuri online! Kërkon të kesh shikueshmëri 360 gradë? Me këtë paketë, njoftimi yt do të shfaqet në hapësirën “Premium”, ndër njoftimet “TOP” dhe me emërtimin “Mos e humb”

Paketa Premium + Mos e Humb

Kërkon të dallohesh nga të tjerët? Ky shërbim ta jep këtë mundësi! Pozicioni “Premium” dhe tabela “Mos e humb”, e bëjnë njoftimin tënd të parezistueshëm!

Paketa On Top + Mos e Humb

Shit me çmimin që do ti! Zgjidh këtë opsion për të evidentuar njoftimin tënd në faqen e parë të kërkimit dhe me tabelën “Mos e humb”.

Shërbime të dedikuara

NJOFTIME PREMIUM

Targeto klientët e tu potencialë duke u pozicionuar në vendin më të vizituar prej tyre! Merr vëmendjen e gjithë lexuesve duke u pozicionuar në zonën “Premium” të Çelësit!

NJOFTIME ON TOP

Pozicionohu në krye të faqes! Njoftimi do të renditet në rezultatet e para të kërkimit, para qindra e mijëra njoftimeve të tjera!

NJOFTIME MOS E HUMB

Dëshiron ta evidentosh njoftimin tënd si okazion për mos t’u humbur? Zgjidh këtë paketë, duke iu drejtuar pikërisht atyre që po kërkojnë atë çka ti ofron!

NJOFTIM URGJENT

Do që njoftimi yt të marrë menjëherë vëmendje maksimale? U kry.