logo

Çelësi

solutions

Jemi Portali nr. 1 i njoftimeve në Shqipëri!

Prej 1998, jemi e para dhe e vetmja platformë njoftimesh ekonomike në hapësirën shqiptare, me mbi 12.5 milion njoftime të botuara ne 5 kategoritë kryesore “Shtëpi & Prona”; “Puna”, “Makina” “Shërbime” dhe “Okazione Tregu”, me mbi 30.000 vizitorë unikë në ditë. E vazhdojmë çdo ditë të punojmë me të njëjtën energji:- Të ofrojmë 360⁰ informacion praktik dhe utilitar për shit-blerjet, qeratë, tregun e punës dhe ofertat e tregut.

Për këtë arsye klientë profesionistë zgjedhin gjithmonë Çelësin, për të mbaruar punë shpejt, për të kursyer kohë, energji dhe para!

Ne sjellim risi në tregun e pronave të patundshme, me përkushtim dhe profesionalizëm.

poligonSmall
poligonBig
solutions

Misioni ynë:

Të ofrojmë cilësinë më të lartë të shërbimit, zgjidhjet optimale dhe kënaqësi maksimale për klientët tanë konsumatorë dhe biznes!

Vizioni ynë:

Të mos mbetemi thjesht të parët në kohë por edhe të parët në cilësi dhe në ofrimin e risive dhe zgjidhjeve inovatore, duke mbetur në vazhdimësi referenca nr. 1 në nivel mbarëkombëtar në sektorin e informacionit praktik dhe utilitar!

Celesi

Ne jemi të prirur drejt inovacionit ndaj teknologjia që kemi përdorur në faqen e re është mjaft e avancuar dhe tregon një potencial të madh ndaj tregut.

Ne synojmë përsosmërinë teknologjike dhe investojmë në burimet njerëzore dhe nëpërmjet një stafi të apasionuar dhe të kualifikuar, të garantojme që përdoruesit tanë të përfitojnë maksimalisht nga shërbimet tona.

solutions

ÇFARË NA BËN UNIKË!

01

Jemi tregu më i madh i transaksioneve të shitblerjeve dhe qirave. Vlera e ofertave mujore të publikuara aktualisht shkon mbi 1.2 miliardë euro.

02

Garantojmě klientë cilësorë dhe ndërveprim të lartë. Natyra e informacionit që ne publikojmë, bên që lexuesit tanë të jenë 100% konsumatorë aktivë dhe reagues ndaj ofertave dhe njoftimeve te botuara

03

Ofrojmë mundësi profilizimi dhe targetimi të klientelës. Publikimi yt pozicionohet në rubriken e lidhur me klientet e synuar.

04

Përditësim i njoftimeve dhe ofertave të biznesit në kohë reale.

05

Mijëra klientë të rinj çdo ditë.

Çelësi Media Group:

solutionssolutionssolutionssolutionssolutionssolutionssolutionssolutions

YELLOW PAGES ALBANIA

PANAIRI MË I MADH ONLINE, KU MBI 110.000 BIZNESE PROMOVOHEN ÇDO DITË E MIJËRA VIZITORË GJEJNË INFORMACION TË SAKTË DHE OFERTAT MË TË MIRA TË TREGUT.

IMEDIA - AGJENCI MARKETINGU:

 • KRIJIM & MIREMBAJTJE FAQE WEB-I
 • SOCIAL MEDIA
 • EMAIL MARKETING
 • SEO
 • 360˚ MARKETING

KARTA EXTRA

PLATFORMA MË E AVANCUAR PËR BESNIKËRIMIN E KLIENTELËS DHE RRITJEN E SHITJEVE

PROFESIONISTI AGJENSI PUNËSIMI

GARANTO GJETJEN E NJË STAFI CILËSOR SIPAS MOTOS

“PUNËS PROFESIONISTIN, PROFESIONISTIT PUNËN!”

GJEOMARKETING

SHPËRNDARJE OFERTASH DHE MATERIALESH PROMOCIONALE

 • D2D
 • F2F
 • ME PIKA PROMOCIONI
 • STUDIME TREGU
 • STATISTIKA
 • ANKETIME

INFOKULT

INFOKULT JEP INFORMACION 360 GRADË PËR TË KALUAR KOHËN E LIRË SA I TAKON ARTIT,KULTURËS DHE TURIZMIT.

KEYDATA

KEYDATA ALBANIA ËSHTË INDEKSI I PARË PRIVAT NË SHQIPËRI, I CILI VJEN SI NJË PRODUKT I OFRUAR NGA SHQËRIA CELËSI SH.P.K ME MBËSHTETJEN E BANKËS EUROPIANE PËR RINDËRTIM DHE ZHVILLIM (BERZH)

SHTEPIA E OFERTAVE

NJË MUNDËSI PËR TË EKSPLORUAR MES QINDRA PRODUKTEVE TË KATEGORIVE TË NDRYSHME ME ÇMIME FANTASTIKE