Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Hyr
Regjistrohu
Domus Nostra
Është më e thjeshtë të promovosh biznesin me Platformën Yellow Pages -

Prej 1999, fillimisht nëpërmjet Çelësit të Tiranës e më pas Çelësit të Biznesit dhe portalit të parë www.yellowpagesalbania.com, kemi ndërtuar një platformë-urë komunikimi unike ndërmjet konsumatorëve dhe bizneseve, duke integruar standardet dhe teknologjinë më të avancuar të çdo momenti. Yellow Pages Albania ofron zgjidhjet optimale për 3 pritshmëritë thelbësore të çdo biznesi: Sjellim risi në …

Është më e thjeshtë të promovosh biznesin me Platformën Yellow Pages Read More »

The post Është më e thjeshtë të promovosh biznesin me Platformën Yellow Pages appeared first on Celesi Blog.

“Këndvështrime mbi Botën e Motorrave: Audi, Golf, BMW, Ford, dhe Mercedes-Benz” -

Audi, Golf, BMW, Ford, dhe Mercedes – emrat që shkëlqejnë në botën e motorrave. Në këtë artikull, do të hedhim një vështrim të hollësishëm mbi karakteristikat dhe inovacionet e këtyre markave të njohura, duke eksploruar përse secila prej tyre ka një vend të veçantë në zemrat e pasionantëve të makinave. Audi: Eleganca Gjermane dhe Inovacioni …

“Këndvështrime mbi Botën e Motorrave: Audi, Golf, BMW, Ford, dhe Mercedes-Benz” Read More »

The post “Këndvështrime mbi Botën e Motorrave: Audi, Golf, BMW, Ford, dhe Mercedes-Benz” appeared first on Celesi Blog.

Dëshironi të shisni makinën? Ja si ta reklamoni atë -

Makina e parë është krijuar në vitin 1886 nga vetë Karl Benz, prej së cilit është emërtuar Mercedes Benz, por ato nuk u futën masivisht në treg deri në shekullin XX nga Henry Ford. Shoqëria ka ecur shumë prej krijimit të kësaj metode transporti të avancuar, e cila është tashmë pjesë e pandashme e jetës sonë së …

Dëshironi të shisni makinën? Ja si ta reklamoni atë Read More »

The post Dëshironi të shisni makinën? Ja si ta reklamoni atë appeared first on Celesi Blog.

)