logo

Çelësi

Shitje okazion

Vlerësim, ekspozim dhe shitje mallrash

Secili prej nesh ka shumë objekte në shtëpi që nuk i përdor më por që janë akoma funksionale. Çfarë duhet bërë atëherë? Shtëpia e ofertave është zgjedhja e duhur për të liruar hapësirën dhe përt’i dhënë jetë të re gjërave!

Vlerësim Falas

nga stafi ynë

Çmontim falas

i mobiljeve në ambientet tuaja

Transport Falas

ngarkim-Shkarkim & Transporti drejt dyqanit tonë

Ekspozimi Falas

në ambientet tona

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

ad

Ofertat e javës

Eksploro të gjitha opsionet e tregut, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty. Për mbi 25 vjet, Çelësi mbetet referencë për blerjen dhe shitjen e produkteve në Shqipëri.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd.

Ja disa këshilla për ty

Këshilla si të shesësh produktet e tua në mënyrën më të mirë të mundshme.

Publiko tani njoftimin tënd

Mos hezito të publikosh njoftimin tënd tek Çelësi, profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty. Që prej më shumë se 25 vitesh, Çelësi është referencë në Tregun e Ofertave dhe Okazioneve në Shqipëri.