logo

Çelësi

Shërbime

Sherbime

Kurse

Kontakto një profesionist

Një staf i dedikuar profesionistësh, do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë që po kërkon.

ad

KARTA EXTRA

Është një kartë klienti e cila mund të përdoret në të gjitha dyqanet, lokalet, baret dhe restorantet afër teje… por edhe më tej! Mund të blesh atë që do, ku të duash dhe kur të duash duke mbledhur pikë që do të të shërbejnë si bonuse për blerjet dhe shërbimet e ardhshme që do të bësh.

ad

Ofertat e javës

Eksploro ofertat e javës, gjej çmimin më të mirë për produktin tënd. Profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty.

Kërko preventiv

Kërko një ofertë të detajuar për produktin tënd

Ja disa këshilla për ju

Këshilla si të shesësh produktin tënd në mënyrën më të mirë të mundshme.

Publiko tani njoftimin tënd

Mos hezito të publikosh njoftimin tënd tek Çelësi, profesionistët tanë do të ndihmojnë të gjesh zgjidhjen më të mirë për ty. Që prej më shumë se 25 vitesh, Çelësi është lider në Tregun e Shërbimeve në Shqipëri.