Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITESE

Njoftime pune - BSB SHOP

Kërkon të punësojë

Kriteret

* MOSHA MBI 24 VJEÇ. * OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Detyrat dhe Pagesa

* PAGESA TE KENAQSHME

Kontakte

Te interesuarat te paraqiten ne adresen: Rr. “Sami Frasheri” nr 5, perballe Drejtorise se Policise

Botuar më 28/09/2023

)