Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

SHITESE NARA CAMICIE ALBANIA Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune. Puna 6-ore ne dite, kushte shume te mira pune, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

RROBAQEPESE Rrobaqepsia turke Cotex Textile shpk Ne rritje te kapacitetit te prodhimit kerkon staf personeli me dhe pa eksperience si

Paga: konkuruese ne treg |

Cotex Textile siguron:Ambient dhe kushte te mira pune.Staf pergjegjes per kushtet e punonjesve.Trajnim falasTransport falas.Bonuse mujore.Orari i punes:Nga e hene ne te premte 07:30-15:15 dite shtune 07:30-12:45 dite e diele pushim, Adresa: Prane City-Park

Botuar më 25/01/2020
konkuruese ne treg

RROBAQEPESE Kerkohet:

Paga: e kenaqshme |

Me pervoje ne fushen e rrobaqepesise per veshje per femra, Adresa: Tek Shkolla e Baletit, perballe BKT.

Botuar më 24/01/2020
e kenaqshme

SHITESE Rrjeti i dyqaneve Rivaldi Watches Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme + bonuse mbi shitjet |

Me kohe te plote, Adresa: Rr. Sami Frasheri, perballe LSI, Tiranë

Botuar më 24/01/2020
paga e kenaqshme + bonuse mbi shitjet

SHITESE NARA CAMICIE ALBANIA Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune. Puna 6-ore ne dite, kushte shume te mira pune, Tiranë

Botuar më 23/01/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

PUNETORE HAPESE FIRMA AFM RROBAQEPESI QE QEPIM RROBA PUNE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira, Adresa: Rr. "5 Maji", mbrapa Concord Centrer

Botuar më 22/01/2020
e kenaqshme

PUNETORE MAKINISTE Rrobaqepesi Pantallonash Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Te telefonojne vetem personat e interesuar, Adresa: Fresku

Botuar më 22/01/2020
shume e mire

NDIHMESE Rrobaqepesi Pantallonash Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Ne rrobaqepesi. Te telefonojne vetem personat e interesuar, Adresa: Fresku

Botuar më 22/01/2020
shume e mire

PUNETORE Rrobaqepesi Pantallonash Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire |

Hekuri. Te telefonojne vetem personat e interesuar, Adresa: Fresku

Botuar më 22/01/2020
shume e mire

PERGJEGJESE Dea shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Reparti profile tekstil, Adresa: Rr. "5 Maji", tregu medresese, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 21/01/2020
e kenaqshme

KONTROLLORE CILESIE Dea shpk Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Adresa: Rr. "5 Maji", tregu medresese, ngjitur me Rreli Tekstil

Botuar më 21/01/2020
Paga e kenaqshme
)