Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RROBAQEPESE

SHOQERIA FENIX TEKSTIL KERKON TE PUNESOJE PER 2 PIKAT E SAJ:

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me ose pa eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa e diskutueshme ne baze te eksperiences se punes
Kushte shume te mira pune
Lutemi telefononi nga ora 08:00 - 17:00

Kontakte

Adresa 1: Rr. “Zenel Bastari”, ish Blloku Magazinave, ngjitur me Ish Mobileri Ajax. Adresa 2: Sauk, mbrapa kompleksit Tach of dhe Sun, ngjitur me ndertesen e Komunes

Botuar më 15/01/2020

)