Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

QENDISTARE

Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune

Detyrat dhe Pagesa

OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

Kontakte

Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 23/03/2023

)