Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

SHITESE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Te jete e afte per te punuar ne grup., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

RROBAQEPESE Njoftime pune - Kristaq Dimo Atelie Kërkon të punësojë

Paga: * NE OFROJME PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME SI DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* TE INTERESUARAT TE JENE ME EKSPERIENCE PUNE., Adresa: PRANE ISH EKSPOZITES SHQIPERIA SOT

Botuar më 22/02/2024
* NE OFROJME PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME SI DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

INSTRUKTOR AUTOSERVIS PUNË TIRANA

Paga: 75 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion |

Instruktor automekanik (paradite/pasdite) për mësimdhënien e kurseve profesionale në degën autoseservis dhe elektroauto;aplikanti duhet:· të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e inxhinierisë mekanike;· të ketë përvojë pune mbi 3 vite në këto profilet (motorist, xhenerik, elektroauto) të dokumentuar;· përvoja e punës në mësimdhënie përbën përparësi;· të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office)., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
75 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion

RROBAQEPES PUNË TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

- te kete eksperience pune- kushte te mira pune- orari: 7.30-15.30- qepje produktesh shtepie - carcafe, jastek, etj- mosha nga 30 deri ne 60 vjec

Botuar më 21/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SHITESE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Te jete e afte per te punuar ne grup., Tiranë

Botuar më 21/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

SHITESE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Te jete e afte per te punuar ne grup., Tiranë

Botuar më 21/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

RROBAQEPESE Njoftime pune - Kerkohet RROBAQEPESE

Paga: shume te kenaqshme ne baze te aftesise |

Kushte te mira pune, me eksperience pune, Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 21/02/2024
shume te kenaqshme ne baze te aftesise

KONTROLLORE NJOFTIME PUNE - KERKOHET KONTROLLORE

Paga: shume te kenaqshme ne baze te aftesise |

Me eksperience kushte te mira pune., adresa: rr. 5 maji, Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 21/02/2024
shume te kenaqshme ne baze te aftesise

PUNONJES/E Rrobaqepsia ne Kamez kerkon 4 punonjes/e per pune ne prestari, magazine dhe posizione tjera

Paga: 50.000-60000 leke |

Te paisur me patente te tipit B. Mosha 19-30 vjec, ofrohet mundesi rritje profesionale, Tiranë

Botuar më 21/02/2024
50.000-60000 leke

SHITESE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Te jete e afte per te punuar ne grup., Tiranë

Botuar më 20/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion
)