Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

PUNONJESE LAVANTERIE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI, kerkon te punesoje Punonjese per Larje Fustane Nuserie

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", ...

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

QENDISTARE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", ...

Botuar më 23/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SHITESE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", ...

Botuar më 23/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PUNONJESE LAVANTERIE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI, kerkon te punesoje Punonjese per Larje Fustane Nuserie

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

PUNONJESE LAVANTERIE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI, kerkon te punesoje Punonjese per Larje Fustane Nuserie

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 26/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SHITESE Njoftime pune - DYQAN KEPUCESH Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Te jete e komunikueshme dhe korrekte ne pune, Adresa: Rr. “Hoxha Tahsim".

Botuar më 26/03/2023
Ofrohet pagese e kenaqshme

RROBAQEPESE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: 50.000 leke ne muaj |

Me eksperience per qepje rroba pune., Adresa: 5 Maji

Botuar më 24/03/2023
50.000 leke ne muaj

PUNETORE RROBAQEPESIE Njoftime pune - Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Pa eksperience pune., Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 24/03/2023
e kenaqshme

ESTETISTE Njoftime Pune - SALON DE BEAUTE RUMILLY Kërkon të punësojë

Paga: Me Perqindje |

Kerkohet per manikyr, pedikyr dhe trajtime fytyre, preferohet me eksperience pune, ofrohen kushte te mira pune, te interesuarat te kontaktojne ne numrin e meposhtem, Adresa: Astir, Pallati Bardhe poshte Viles L, Tiranë

Botuar më 23/03/2023
Me Perqindje

STAF Njoftime pune - Rrobaqepsi Zviceriane Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime te paguara nga firma |

Kontrrollore, Pergjegjese per pantallona dhe Makiniste. Me eksperience pune. Korrekt per pagesen dhe punen., Adresa: Rr. "Siri kodra", prane frigoriferit

Botuar më 23/03/2023
e kenaqshme + sigurime te paguara nga firma

MAKINISTE Rrobaqepsi ne Kombinat kerkon te punesoje Rrobaqepse makiniste lineare dhe syzator

Paga: Starton 1700 lekë në ditë si dhe sigurimet të paguara të gjitha nga firma. |

Orari 7.00- 15:30. Pushimi drekës 11.00- 11:30. Të shtunën punohet 6 ore e paguhet 8 ore., festat, leja e zakonshme të paguara. kushtet e punës shumë të mira., Adresa: Rr e Qelqit Kombinat

Botuar më 23/03/2023
Starton 1700 lekë në ditë si dhe sigurimet të paguara të gjitha nga firma.

QENDISTARE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 23/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

SHITESE Njoftime pune - FRIDA XHOI & XHEI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

Te interesuarat duhe te jene korrekte ne pune, Adresa: Rr. "Myslym Shyri", siper Sigurimeve Shoqerore.

Botuar më 23/03/2023
OFROHEN PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE
)