Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNETORE RROBAQEPESIE FASONERI NE PASKUQAN 2, KAMEZ qe prodhon pantallona burrash qjysem klasike per eksport Kërkon të punësojë

Paga: shume e mire e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi pune per nje kohe te gjate |

Me ose pa eksperience.Pagesa,kushte shume te mira dhe vazhdimesi pune per nje kohe te gjate.Kompania siguron transportin me mjetet e veta nga zonat e Freskut,Brylit,Shkolla e Bashkuar,Allias,Babrru,Paskuqan dhe nga Kombinati., Adresa: godina kater kateshe,perballe xhamise se re,Paskuqan 2,Kamez.

Botuar më 10/05/2021
shume e mire e garantuar ne fund te muajit dhe vazhdimesi pune per nje kohe te gjate

PERGJEGJESE LINJE PRODHIMI KOMPANIA SAM Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit mund te dergojne Cv ne: [email protected] ose te telefonojne ne: 0696061030 ose mund te paraqiten ne adresen e kompanise nga ora 00:00-15:30 nga e hena ne te premte, kompania ka ne dispozicion furgon per transportin e punonjesve qe banojne larg ambienteve te kompanise., Adresa: Fushe Mezes, Kashar, prane Top Chanel

Botuar më 10/05/2021
E kenaqshme

RROBAQEPESE Atelie Kërkon të punësojë

Paga: pagat me te mira ne treg te cilat variojne nga 30.000 - 50.000 leke + siguracion te paguar. |

Specialiste. Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Pjeter Bogdani", mbas shkolles Edit Durham

Botuar më 09/05/2021
pagat me te mira ne treg te cilat variojne nga 30.000 - 50.000 leke + siguracion te paguar.

RECEPSIONIST/E Vanilla Sky Boutique Hostel Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e mire + siguracion |

* Te kete njohuri te gjuhes Angleze. * Mosha 25 – 45 vjeç. * Te jene te komunikueshem dhe te kene punuar me pare ne hoteleri. E-mail: [email protected], Adresa: Rr. “Bogdani”.

Botuar më 09/05/2021
Ofrohet pagese e mire + siguracion

PUNETORE RROBAQEPESIE Arisa Konfeksion shpk Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Lineare, syzator, 2 gj, precine, kopse, travate etj. Me dhe pa eksperience, transporti (furgon, abone) i paguar, Adresa: Rr. "5 Maji", Tirane, prane Tregut te Medresese

Botuar më 08/05/2021
shume e kenaqshme

PUNETORE ARISA KONFEKSION SHPK Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Punetore Ndihmese, hekurosje, pastrim fijesh, shenime, palosje etj., me dhe pa eksperience pune, transporti (furgoni, abone) i paguar, Adresa: Rr. 5 Maji Tirane, prane Tregut Medreses

Botuar më 08/05/2021
shume e kenaqshme

RROBAQEPESE ARISA KONFEKSION SHPK Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me dhe pa eksperience pune (lineare, syzator, 2 gjilperesh, precine, kopse, travete etj), transporti (furgoni, abone) i paguar, Adresa: Rr. 5 Maji Tirane, prane Tregut Medreses

Botuar më 08/05/2021
shume e kenaqshme

EKONOMISTE ARISA KONFEKSION SHPK Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me eksperience (preferohet ne fasoneri), transporti (furgoni, abone) i paguar, Adresa: Rr. 5 Maji Tirane, prane Tregut Medreses

Botuar më 08/05/2021
shume e kenaqshme

RROBAQEPESE Atelie Kërkon të punësojë

Paga: Paga dhe kushte pune te kenaqshme |

/ Modeliste me pervoje pune. Te jene korrekte ne pune, Adresa: Tirane

Botuar më 07/05/2021
Paga dhe kushte pune te kenaqshme

PUNETORE RROBAQEPESIE Symbol Shpk Kërkon të punësojë

Paga: 36.500 leke + siguracion |

Me ose pa eksperience pune. Transporti i paguar. 4 Jave leje te paguara. Shperblim ne fund te vitit, Adresa: Rruga "Jorgo Plaku", qendres Concord Center tek Medreseja, Tiranë

Botuar më 07/05/2021
36.500 leke + siguracion
)