Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MAKINISTE

Rrobaqepsi ne Kombinat kerkon te punesoje Rrobaqepse makiniste lineare dhe syzator

Kriteret

Orari 7.00- 15:30. Pushimi drekës 11.00- 11:30. Të shtunën punohet 6 ore e paguhet 8 ore.

Detyrat dhe Pagesa

Starton 1700 lekë në ditë si dhe sigurimet të paguara të gjitha nga firma.
Festat, leja e zakonshme të paguara. Kushtet e punës shumë të mira.

Kontakte

Rr e Qelqit Kombinat

Botuar më 19/03/2023

)