Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

RROBAQEPESE Njoftime pune - Kerkohet RROBAQEPESE

Paga: shume te kenaqshme ne baze te aftesise |

Kushte te mira pune, me eksperience pune, Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 24/02/2024
shume te kenaqshme ne baze te aftesise

KONTROLLORE NJOFTIME PUNE - KERKOHET KONTROLLORE

Paga: shume te kenaqshme ne baze te aftesise |

Me eksperience kushte te mira pune., adresa: rr. 5 maji, Adresa: Rr. 5 Maji

Botuar më 24/02/2024
shume te kenaqshme ne baze te aftesise

MENAXHER PUNË TIRANA

Paga: 70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Detyratnjohje e mirë e produkte të kompanisë, prezantimi në treg;mbajtja e marrëdhënieve me furnitorët, ndërtimi i raporteve sipas produkteve.sigurohet të ketë informacion të vazhdueshëm mbi produktet dhe çmimet e konkurencës;pjesë aktive e diskutimeve në vendosjen e çmimeve;ndjek proçesin e shitjeve të produkteve dhe ndërhyn në kohë për të evituar problematikat e ndryshme gjatë proçesit;analizon dhe ndërton raporte të ecurisë së produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje për të përmirësuar rezultatet;përzgjedh dhe përgatit produktet për promocion sipas rastit;eshtë në kontakt të vazhdueshëm me drejtorin e blerjeve, mban nën kontroll stokun e kategorisë dhe ndjek statusin e porosisë;ndjek projekte të caktuara në bashkëpunim me departamentin e shitjeve;mbikëqyr të gjitha aspektet e promovimit, imazhit etj për produktet në fokus;përpilimi i raporteve dhe analizave, javore, mujore për planin e veprimtarisë dhe raportim periodik i tyre te menaxheri i shitjeve;kualifikimettë ketë përfunduar arsimin e lartë për financë, marketing, administrim biznesi etj.të ketë mbi 5 vjet eksperience pune në sektorin e shitjeve përparësi sektori i ushqimeve.njohje shumë e mirë e tregut.aftësi për të ndërtuar marrëdhënie aftgjata dhe konstruktive me klientet dhe bashkëpunëtorët.i aftë të menxhojë kohën, përpilojë plan pune dhe ta ndjekë atë me focus arritjen e ojektivave.të zotërojë ''paketën office''.

Botuar më 23/02/2024
70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

MENAXHER PUNË TIRANA

Paga: 70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Detyratnjohje e mirë e produkte të kompanisë, prezantimi në treg;mbajtja e marrëdhënieve me furnitorët, ndërtimi i raporteve sipas produkteve.sigurohet të ketë informacion të vazhdueshëm mbi produktet dhe çmimet e konkurencës;pjesë aktive e diskutimeve në vendosjen e çmimeve;ndjek proçesin e shitjeve të produkteve dhe ndërhyn në kohë për të evituar problematikat e ndryshme gjatë proçesit;analizon dhe ndërton raporte të ecurisë së produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje për të përmirësuar rezultatet;përzgjedh dhe përgatit produktet për promocion sipas rastit;eshtë në kontakt të vazhdueshëm me drejtorin e blerjeve, mban nën kontroll stokun e kategorisë dhe ndjek statusin e porosisë;ndjek projekte të caktuara në bashkëpunim me departamentin e shitjeve;mbikëqyr të gjitha aspektet e promovimit, imazhit etj për produktet në fokus;përpilimi i raporteve dhe analizave, javore, mujore për planin e veprimtarisë dhe raportim periodik i tyre te menaxheri i shitjeve;kualifikimettë ketë përfunduar arsimin e lartë për financë, marketing, administrim biznesi etj.të ketë mbi 5 vjet eksperience pune në sektorin e shitjeve përparësi sektori i ushqimeve.njohje shumë e mirë e tregut.aftësi për të ndërtuar marrëdhënie aftgjata dhe konstruktive me klientet dhe bashkëpunëtorët.i aftë të menxhojë kohën, përpilojë plan pune dhe ta ndjekë atë me focus arritjen e ojektivave.të zotërojë ''paketën office''.

Botuar më 23/02/2024
70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

MENAXHER PUNË TIRANA

Paga: 70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Detyratnjohje e mirë e produkte të kompanisë, prezantimi në treg;mbajtja e marrëdhënieve me furnitorët, ndërtimi i raporteve sipas produkteve.sigurohet të ketë informacion të vazhdueshëm mbi produktet dhe çmimet e konkurencës;pjesë aktive e diskutimeve në vendosjen e çmimeve;ndjek proçesin e shitjeve të produkteve dhe ndërhyn në kohë për të evituar problematikat e ndryshme gjatë proçesit;analizon dhe ndërton raporte të ecurisë së produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje për të përmirësuar rezultatet;përzgjedh dhe përgatit produktet për promocion sipas rastit;eshtë në kontakt të vazhdueshëm me drejtorin e blerjeve, mban nën kontroll stokun e kategorisë dhe ndjek statusin e porosisë;ndjek projekte të caktuara në bashkëpunim me departamentin e shitjeve;mbikëqyr të gjitha aspektet e promovimit, imazhit etj për produktet në fokus;përpilimi i raporteve dhe analizave, javore, mujore për planin e veprimtarisë dhe raportim periodik i tyre te menaxheri i shitjeve;kualifikimettë ketë përfunduar arsimin e lartë për financë, marketing, administrim biznesi etj.të ketë mbi 5 vjet eksperience pune në sektorin e shitjeve përparësi sektori i ushqimeve.njohje shumë e mirë e tregut.aftësi për të ndërtuar marrëdhënie aftgjata dhe konstruktive me klientet dhe bashkëpunëtorët.i aftë të menxhojë kohën, përpilojë plan pune dhe ta ndjekë atë me focus arritjen e ojektivave.të zotërojë ''paketën office''.

Botuar më 23/02/2024
70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

MENAXHER PUNË TIRANA

Paga: 70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion |

Detyratnjohje e mirë e produkte të kompanisë, prezantimi në treg;mbajtja e marrëdhënieve me furnitorët, ndërtimi i raporteve sipas produkteve.sigurohet të ketë informacion të vazhdueshëm mbi produktet dhe çmimet e konkurencës;pjesë aktive e diskutimeve në vendosjen e çmimeve;ndjek proçesin e shitjeve të produkteve dhe ndërhyn në kohë për të evituar problematikat e ndryshme gjatë proçesit;analizon dhe ndërton raporte të ecurisë së produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje për të përmirësuar rezultatet;përzgjedh dhe përgatit produktet për promocion sipas rastit;eshtë në kontakt të vazhdueshëm me drejtorin e blerjeve, mban nën kontroll stokun e kategorisë dhe ndjek statusin e porosisë;ndjek projekte të caktuara në bashkëpunim me departamentin e shitjeve;mbikëqyr të gjitha aspektet e promovimit, imazhit etj për produktet në fokus;përpilimi i raporteve dhe analizave, javore, mujore për planin e veprimtarisë dhe raportim periodik i tyre te menaxheri i shitjeve;kualifikimettë ketë përfunduar arsimin e lartë për financë, marketing, administrim biznesi etj.të ketë mbi 5 vjet eksperience pune në sektorin e shitjeve përparësi sektori i ushqimeve.njohje shumë e mirë e tregut.aftësi për të ndërtuar marrëdhënie aftgjata dhe konstruktive me klientet dhe bashkëpunëtorët.i aftë të menxhojë kohën, përpilojë plan pune dhe ta ndjekë atë me focus arritjen e ojektivave.të zotërojë ''paketën office''.

Botuar më 23/02/2024
70 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp per me shume informacion

SHITESE PUNË TIRANA

Paga: 50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

Te jete e afte per te punuar ne grup., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
50 000 Lek Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion

RROBAQEPESE Njoftime pune - Kristaq Dimo Atelie Kërkon të punësojë

Paga: * NE OFROJME PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME SI DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE |

* TE INTERESUARAT TE JENE ME EKSPERIENCE PUNE., Adresa: PRANE ISH EKSPOZITES SHQIPERIA SOT

Botuar më 22/02/2024
* NE OFROJME PAGESA TE KENAQSHME + SIGURIME SI DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE

INSTRUKTOR AUTOSERVIS PUNË TIRANA

Paga: 75 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion |

Instruktor automekanik (paradite/pasdite) për mësimdhënien e kurseve profesionale në degën autoseservis dhe elektroauto;aplikanti duhet:· të ketë kryer studimet e larta në fakultetin e inxhinierisë mekanike;· të ketë përvojë pune mbi 3 vite në këto profilet (motorist, xhenerik, elektroauto) të dokumentuar;· përvoja e punës në mësimdhënie përbën përparësi;· të njohë programet bazë të kompjuterit (microsoft office)., Tiranë

Botuar më 22/02/2024
75 000 Lek Kontaktoni ne Whatsapp per me shume informcaion

RROBAQEPES PUNË TIRANA

Paga: 600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion |

- te kete eksperience pune- kushte te mira pune- orari: 7.30-15.30- qepje produktesh shtepie - carcafe, jastek, etj- mosha nga 30 deri ne 60 vjec

Botuar më 21/02/2024
600 Euro Kontaktoni ne WhatsApp, Per me Shum Informacion
)