Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

RROBAQEPESE RRELI TEXTILE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per qepje çerçafesh. Mosha 25 - 45 vjeç. Me eksperience pune, Adresa: Rr. "5 ...

Botuar më 19/05/2020
e kenaqshme

RROBAQEPESE Kerkohen

Paga: 28.000 leke-35.000 leke plus sigurime. |

Per konfeksione. Me eksperience pune, Adresa: Rr. "Ali Demi", prane shkolles "Kushtrimi Lirise"

Botuar më 27/05/2020
28.000 leke-35.000 leke plus sigurime.

PRESTAR Rrobaqepesi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + sigurime |

Rrobaqepesie (intimo). (Femra/Meshkuj) Me eksperience pune. Puna me kohe te plote ose part time, Adresa: Tirane, Tiranë

Botuar më 26/05/2020
e kenaqshme + sigurime

DREJTUES RROBAQEPESI GJERMANE C.T.A DISTRIBUTION SHPK, kerkon te punesoje: 1 Drejtuese Paketimi

Paga: SHUME E MIRE |

Te jene me eksperience pune, kushte shume te mira pune me te gjitha masat mbrojtese sipas rregullave anti-covid, Adresa: Adresa: Rruga “Siri Kodra”, ish magazinat e frigoriferit, 10m larg karburanti Gega. Telefononi nga ora 07:00 – 15.30 ne:

Botuar më 25/05/2020
SHUME E MIRE

RROBAQEPESE RROBAQEPESI GJERMANE C.T.A DISTRIBUTION SHPK, kerkon te punesoje: 30 RROBAQEPESE

Paga: SHUME E MIRE |

Te jene me eksperience pune, kushte shume te mira pune me te gjitha masat mbrojtese sipas rregullave anti-covid, Adresa: Adresa: Rruga “Siri Kodra”, ish magazinat e frigoriferit, 10m larg karburanti Gega. Telefononi nga ora 07:00 – 15.30 ne:

Botuar më 25/05/2020
SHUME E MIRE

KONTROLLORE RROBAQEPESI GJERMANE C.T.A DISTRIBUTION SHPK, kerkon te punesoje: 2 KONTROLLORE

Paga: SHUME E MIRE |

Te jene me eksperience pune, kushte shume te mira pune me te gjitha masat mbrojtese sipas rregullave anti-covid, Adresa: Adresa: Rruga “Siri Kodra”, ish magazinat e frigoriferit, 10m larg karburanti Gega. Telefononi nga ora 07:00 – 15.30 ne:

Botuar më 25/05/2020
SHUME E MIRE

OPERATORE FIRMA “ IL CAMMINO Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Aplikueset duhet te plotesojne kushtet e meposhtme:1. Mosha 25-30 vjec.2. Te kete eksperience te meparshme ne komunikumet me klientet ne sektorin e shitjeve3. Te jete shume e shkathet dhe te zoteroj aftesi per te shitur.4. Prioritet aplikantet me eksperience ne shitjet online permes facebook dhe instagram.Seleksionimi do te behet permes CV te derguara ne, Adresa: Tirane

Botuar më 24/05/2020
e kenaqshme

PUNETORE MAKINISTE Firma LAGHI shpk Rrobaqepesi

Paga: Paga e kenaqshme sipas nivelit te punetorit |

Puntore makine qepse, me eksperience pune, kushte shume te mira ne pune. jeni te mirepritur, Adresa: Tre Deshmoret, perballe KMY, Yzberisht, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
Paga e kenaqshme sipas nivelit te punetorit

PUNETORE RROBAQEPESI TAILOR Kërkon të punësojë

Paga: Paga me perqindje |

Te specializuar per qepjen e pantallonave te burrave, Adresa: Rr. Shyqyri Brari, prane kopeshtit zoologjik, Tiranë

Botuar më 22/05/2020
Paga me perqindje

RROBAQEPESE Atelie Kërkon të punësojë

Paga: Paga dhe kushte pune te kenaqshme |

Specialiste. Me eksperience pune te gjate, Adresa: Tirane

Botuar më 22/05/2020
Paga dhe kushte pune te kenaqshme

RROBAQEPES TU-TI Atelier ne qender te Tiranes Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: 000 |

20-65, rrobaqepese/prestare, Adresa: Bllok, Prapa kafe Roma, Kati i dyte, Tiranë

Botuar më 21/05/2020
000
)