Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

STAF Njoftime pune - Rrobaqepsi Zviceriane Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Hapse Pune. Punetore hekuri. Makiniste. Sigurimet nga firma. E shtuna deri ne 13:30.E djela pushim, Adresa: Rr. "Siri kodra", prane frigoriferit, prane Karburantit

Botuar më 02/10/2023
e kenaqshme

RROBAQEPESE Pune - KOMPANIA Ultra Safety Kërkon të punësojë

Paga: * Paga te larta |

* Me ose pa eksperience pune. * Ofrohen kushte shume te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV ne Email: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane Durres, rruga dytesore Mucaj, pas karburant Kastrati, Vore.

Botuar më 01/10/2023
* Paga te larta

EKONOMISTE Pune - KOMPANIA Ultra Safety, kerkon te punesoje: Ekonomiste e Brendshme

Paga: * Paga te larta |

* Ofrohen kushte shume te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV ne Email: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane Durres, rruga dytesore Mucaj, pas karburant Kastrati, Vore.

Botuar më 01/10/2023
* Paga te larta

SHITESE Njoftime pune - "CASA ITALIA" Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Eshte e rendesishme qe kandidatet te kene disponibilitet per pune me 2 turne, Adresa: Per te aplikuar mirepresim CV tuaj ne adresen e E-mailit: [email protected] ose te paraqiteni tek informacioni Casa Italias, Tiranë

Botuar më 29/09/2023
paga e kenaqshme

RROBAQEPESE Njoftime pune - "Riki Fabrics" Kërkon të punësojë

Paga: * PAGA NETO 50.000 LEKE + SIGURACION |

* Me eksperience pune per: Çarçafe, perde, mbulesa. * Ofrojme kushte shume te mira pune. * E Shtuna dhe e Diela pushim, Adresa: Rr. "5 Maji".

Botuar më 29/09/2023
* PAGA NETO 50.000 LEKE + SIGURACION

PUNETORE HEKURI Njoftime pune - "Riki Fabrics" Kërkon të punësojë

Paga: * PAGA SHUME TE MIRA + SIGURACION |

* Ofrojme kushte shume te mira pune. * E Shtuna dhe e Diela pushim, Adresa: Rr. "5 Maji".

Botuar më 29/09/2023
* PAGA SHUME TE MIRA + SIGURACION

RROBAQEPESE Njoftime pune - Atelie Kërkon të punësojë

Paga: Paga dhe kushte pune te kenaqshme |

Me pervoje pune. Te jene korrekte ne pune, Adresa: Tirane

Botuar më 29/09/2023
Paga dhe kushte pune te kenaqshme

RROBAQEPESE Pune - KOMPANIA Ultra Safety Kërkon të punësojë

Paga: * Paga te larta |

* Me ose pa eksperience pune. * Ofrohen kushte shume te mira pune. Te interesuarit te dergojne CV ne Email: [email protected], Adresa: Autostrada Tirane Durres, rruga dytesore Mucaj, pas karburant Kastrati, Vore.

Botuar më 28/09/2023
* Paga te larta

GRAFIST Njoftime pune - Kompania SAM kerkon: Grafist/e Designer

Paga: e kenaqshme |

* Te kete arsimin e larte. * Me ose pa eksperience pune. * Kompania ka ne dispozicion furgon per transportin e punonjesve qe banojne larg ambienteve te kompanise. Mund te dergoni CV ne: [email protected] ose telefononi ne: 0696061030, Adresa: Te interesuarit mund te paraqiten prane ambienteve te kompanise ne Fushe Mezez-Kashar, prane Top Chanel, nga ora 07:00 - 15:30 nga e Hena ne te Premte.

Botuar më 28/09/2023
e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - BSB SHOP Kërkon të punësojë

Paga: * PAGESA TE KENAQSHME |

* MOSHA MBI 24 VJEÇ. * OFROHEN KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE, Adresa: Te interesuarat te paraqiten ne adresen: Rr. “Sami Frasheri” nr 5, perballe Drejtorise se Policise

Botuar më 28/09/2023
* PAGESA TE KENAQSHME
)