Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SUPERVIZOR

Njoftime pune - PASHA GROUP 2000 SHPK

Kërkon të punësojë

Kriteret

* Supervizor/e vetem per supermarketet Tirane

Detyrat dhe Pagesa

OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA

Kontakte

Per me teper informacion lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 28/09/2023

)