Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

STAF

Njoftime pune - Restorant Mana ne qender te Tiranes, kerkon: * KASIERE. * PUNETOR/E FAST FOODI. * SPECIALIST SUFLLAQESH. * SANITARE. * PUNETOR PER PASTRIMIN E PAISJEVE. * PICIER.

Kriteret

* KASIERE 45.000 LEKE. * PICIER 70.000 LEKE. * PUNETOR/E FAST FOODI 50.000 LEKE.. * SPECIALIST SUFLLAQESH 80.000 LEKE. * SANITARE TURNI I, 40.000 LEKE. * PUNETOR PER PASTRIMIN E PAISJEVE 45.000 LEKE. * MOTORRIST 4 ORE 12:00 - 16:00 DHE 20:00 - 24:00

Detyrat dhe Pagesa

.

Kontakte

Tek 9-kateshet, tek stacioni autobusit.

Botuar më 28/09/2023

)