Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KAMARIER Punë Tirana Kerkohet Kamarier Struge Paga e Kenaqeshme Ushqimi Akomodim Falas

Paga: 600 Euro |

Na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 07/06/2023
600 Euro

SHOFER Punë Tirana Kerkohet: Shofer dhe Sanitare/Page e larte

Paga: 500 Euro Shoferi 400 Euro ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

[email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 07/06/2023
500 Euro Shoferi 400 Euro ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

KUZHINIER I PARE Punë Tirana Kerkohet:Guzhinjer dhe kamarierPage e kenaqshme

Paga: 1500 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Punetirana.comwhatsapp [email protected] ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana, Tiranë

Botuar më 07/06/2023
1500 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

KUZHINIER PER SUSHI Punë Tirana Kerkohet Kuzhinier

Paga: 800 Euro / ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantet/punetirana.com/whatsapp: 0696630282/[email protected]/na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 07/06/2023
800 Euro / ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

PASTICIER/E Punë Tirana Kerkohet: Pasticier/ Page e kenaqshme

Paga: 700 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE |

Pa pages per aplikantet/punetirana.com/whatsapp: 0696630282/[email protected]/na ndiqni ne rrjetet tona sociale instagram facebook tiktok pune tirana

Botuar më 07/06/2023
700 Euro /ËSHTË KOHA PËR NJË PUNË TË RE

KUZHINIER PUNË TIRANA https://punetirana.com/ Kërkon të punësojë

Paga: 1300 Euro |

Vende vakante për kategorinë guzhinjerpaga 1100-1300 eurome eksperienc1 dite ne jave pushim8 ore punekontakto si më poshtë:[email protected]

Botuar më 07/06/2023
1300 Euro

KAMARIER Punetirana.com Kërkon të punësojë

Paga: 400 Euro |

Vende vakante për kategorinë kamarierepaga 350-450 eurome eksperienc1 dite ne jave pushimkontakto si më poshtë:[email protected], Tiranë

Botuar më 07/06/2023
400 Euro
)