Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOFER

NJOFTIME PUNE - "AKULLORE PASTIÇERI" NE DURRES

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te jete korrekt ne pune. Te interesuarit te jene me banim ne Durres

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese e kenaqshme

Kontakte

Mbrapa Drejtorise se Tatimeve, Durres.
Durrës

Botuar më 04/06/2023

)