Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHOFER FURGONI

PRONATYRA TREG

Kërkon të punësojë

Kriteret

Full time
- Dëftesë Pjekurie (preferohet)- Leje Drejtimi e Vlefshme (Klasa B) -Eksperiencë pune në pozicione të ngjashme - Aftësi shumë të mira komunikimi- I ndershëm dhe i besueshëm

Detyrat dhe Pagesa

- Transportimi i mallrave nga magazina qendrore ne njesite e shitjeve
Kontratë pune në përputhje me Kodin e Punës

Kontakte

Rr. e Barrikadave, Galeria e Tiranës, Ish-Kinema “17 Nëntori”
burime.njerezo[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 28/09/2023

)