Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KUZHINIER RESTORANT NE QEPARO Kërkon të punësojë

Paga: ne baze te aftesive te punes |

Me eksperience pune. Te jene te edukuar te sjellshem dhe te paster. Fjetja e garantua...

Botuar më 25/05/2020
ne baze te aftesive te punes

PUNONJES/E FRUTA-PERIME MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/ kasiere. Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Tu...

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

KASAP MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit TurkPer me te...

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

PUNONJESE BULMETI MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

/mishi. Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

KASIERE MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

PUNETORE MARKETI MARKET JOENA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte pune te mira, Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 12/05/2020
e kenaqshme

KRYEKAMARIER ZGARA OPTIMUS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Te kete njohuri te gjuheve te huaja, kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Kavajes, ish Parku i Autobuzave, Tiranë

Botuar më 29/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER/E ZGARA OPTIMUS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + transport |

Me eksperience pune, kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Kavajes, ish Parku i Autobuzave, Tiranë

Botuar më 29/05/2020
e kenaqshme + transport

KAMARIER/E Restorant Japonez Sakura Sushi Bar Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune |

Me eksperience pune. Orari punes: 11:00 - 15:00 dhe 19:00 - 23:00, Adresa: Ish Bllolku, rr ."Sami Frasheri", ngjitur me Juveniljen e vjeter

Botuar më 29/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune

SHITESE KOMPANI TREGETARE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune |

Per produkte ushqimore. Orari punes 8.30-16.30. Puna nga e hena ne te shtune. Dergoni CV ne: bv.rekrutime@gmail.com, Adresa: Tek sheshi Shqiponja, rr. "Gjergj Legisi"

Botuar më 29/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte te mira pune

NDIHMES KUZHINIERE Bar Kafe Colombo Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 29/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

SANITARE Bar Kafe Colombo Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 29/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

NDIHMES Piceri Sulltan Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ndihmes/Ndihmese per piceri. Kushte te mira pune, Adresa: Prane Dispancerise

Botuar më 29/05/2020
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIERE BAR RESTORANT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ofrohen kushte te mira pune, Adresa: prane Sheshit Shqiponja, Laprake, Tiranë

Botuar më 29/05/2020
e kenaqshme

KAMARIER BAR-RESTORANT “SIBORA” Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete eksperience pune, Adresa: kthesa e Kamzes, te mbikalimi

Botuar më 29/05/2020
E kenaqshme

KAMARIERE Bar Kafe Kërkon të punësojë

Paga: Paga 30.000 leke |

Ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Selvia

Botuar më 29/05/2020
Paga 30.000 leke
)