Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITES

Njoftime pune - Dyqan Magazine / Shitje me shumice

Kërkon të punësojë

Kriteret

(M) Mosha 20 - 38 vjeç. Te jene te komunikueshem. Preferohen familjare. Orari punes 06:00 - 15:00

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa baze 50.000 leke

Kontakte

Rruga 5 Maji.
Tiranë

Botuar më 17/03/2023

)