Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHITES/E

Njoftime pune - Butik Rrobash

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mosha 23 - 45 vjeç.
Orari punes 07:00 – 15:00

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme dhe kushte te mira pune

Kontakte

Rruga "FeriT Xhajko", prane Tregut te Medresese

Botuar më 28/09/2023

)