Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SHEF I PRITJES

Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” sh.a. kërkon të punësojë individë në pozicionet e mëposhtme:

Kriteret

• Aplikantet duhet të plotësojnë kushtet si më poshtë:a) Mosha e preferuar 35 deri në 45 vjeç;b) Të jetë e vëmendshme ndaj hollësive;c) Të ketë përvojë pune në pritje/pranim në hotele të nivelit të lartë;d) Të ketë aftësi të administrojë një grup të vogël njerëzish për të ofruar a) Standarde të larta në shërbimin ndaj klientit;e) Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi në anglisht;f) Të ketë njohuri të shkëlqyera në punën në kompjuter (PC);g) Të ketë rendiment të lartë në punë dhe paraqitje të jashtme të përkryer;h) Të jetë e shkathët në planifikimin dhe organizimin e kohës.Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-në e tyre në gjuhën angleze, shoqëruar me foto (kusht i domosdoshëm), në adresën email:

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

office@adriaentertainment.al
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 14/02/2020

)