Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Wise Group Center

Kërkon të punësojë

Kriteret

Puna full time ose me kohe te plote. Mosha 35 – 45 vjeç

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme
Ofrohet kontrate e rregullt pune

Kontakte

Kullat binjake, kati II

Botuar më 15/01/2020

)