Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Njoftime - “Spices of Malaysia” hap restorantin e tij me te ri! - Ushqim Aziatik me shefa Malajzian te cilet jane mjeshter ne fushen e tyre!

- - RESTORANT ME GATIMET ME TE MIRA, SHIJE PIKANTE TE KUZHINES AZIATIKE DHE NE VEÇANTI MALAJZIANE. - NE KERKOJME STAF ME NIVEL TE LARTE SHERBIMI!

Detyrat dhe Pagesa

PAGA DHE KUSHTE SHUME TE MIRA PUNE!

Kontakte

Rr. “Bajram Curri”.

Botuar më 28/09/2023

)