Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

HIMARE/POTAM: Cibo Mare E Terra Restaurant & Aljur Hotel kerkon per Sezonin Veror: *Sanitare Hoteli!

Kriteret

Me eksperience pune ne Hoteleri. Ofrojmë: •Siguracionet. •Ushqimin. •Akomodimi. •Higjenën. •Kushte shumë të mira pune

Detyrat dhe Pagesa

Pagesa te kenaqshme

Kontakte

Rruga Potamit, Himarë. Për më shumë informacione kontaktoni në:

Botuar më 19/03/2023

)