Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

Bar Restorant E88

Kërkon të punësojë

Kriteret

Puna me dy turne (me alternim)

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Ish ekspozita Shqiperia Sot, pallatet 8EE

Botuar më 30/06/2020

)