Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE KUZHINE

Njoftime pune - VILA LASKU

Kërkon të punësojë

Kriteret

Puna me kohe te plote. Nje dite pushim ne jave

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese e kenaqshme + siguracion

Kontakte

Rr. "Qemal Stafa", prane Pazarit te ri.

Botuar më 17/03/2023

)