Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE

Kerkohen

Kriteret

Femra per Mbushje Ulliri. Puna 8 ore ne ditë, Pagese dhe kushte pune shume te mira, me siguracion

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rr. “Jordan Misja”, ish UMB-ja, rruga e burgut 313, prane Kolegjit Turk

Botuar më 16/01/2020

)