Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE BANAKU

PRONATYRA TREG

Kërkon të punësojë

Kriteret

Full time
Të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi - Të jetë i gatshëm të punojë me turne - Të jetë korrekt, i ndershëm dhe i besueshëm.

Detyrat dhe Pagesa

Të njohë dhe të ketë informacion për produktet e banakut që janë prezent në dyqan - Të kontrollojë nivelin e stokut, duke raportuar tek përgjegjësi i marketit me qëllim marrjen e masave të mëtejshme- Përgjegjës për vendosjen e produkteve në hapësirën e banakut në mënyrën e duhur dhe sipas koncepteve bazë të shoqërisë mbi ‘’merchandising’’ - Pajisjen me etika çmimi,evidentimi i skadencave të produkteve duke ushtruar një kontroll të vazhdueshëm të tyre.
Konkurruese

Kontakte

Rr. e Barrikadave, Galeria e Tiranës, Ish-Kinema “17 Nëntori”
Tiranë
burime.njerezo[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 28/09/2023

)