Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJESE BANAKU

- CONAD - PRONATYRA TREG

Kriteret

Të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi - Të jetë i gatshëm të punojë me turne - Të jetë korrekt, i ndershëm dhe i besueshëm

Detyrat dhe Pagesa

Të njohë dhe të ketë informacion për produktet e banakut që janë prezent në dyqan - Të kontrollojë nivelin e stokut, duke raportuar tek përgjegjësi i marketit me qëllim marrjen e masave të mëtejshme- Përgjegjës për vendosjen e produkteve në hapësirën e banakut në mënyrën e duhur dhe sipas koncepteve bazë të shoqërisë mbi ‘’merchandising’’ - Pajisjen me etika çmimi,evidentimi i skadencave të produkteve duke ushtruar një kontroll të vazhdueshëm të tyre
E negociueshme - Kontratë pune në përputhje me Kodin e Punës

Kontakte

Vollga, Rr. Taulantia, Lagjja nr.1, Pallati nr 4-23
Durrës
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 19/03/2023

)