Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES SIGURIE

XHEKO IMPERIAL

Kërkon të punësojë

Kriteret

Objekti qe te kete eksperience pune, patente per drejtim automjeti dhe te komunikoje Anglisht

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Tiranë

Botuar më 13/02/2020

)