Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES SIGURIE

PRONATYRA TREG

Kërkon të punësojë

Kriteret

Full time
- Dëftesë Pjekurie (preferohet)- Eksperiencë pune në pozicione të ngjashme (preferohet)- Aftësi shumë të mira komunikimi- I/e ndershëm dhe i besueshëm

Detyrat dhe Pagesa

- Përgjegjës për të kryer proçesin e mbikqyrjes/ruajtjes së pikes të shitjes (marketit) në përputhje me procedurën dhe standartet e kompanisë- Përgjegjës për menaxhimin e vendeve të parkimit te alokuara ne pikën e shitjes
Kontratë pune në përputhje me Kodin e Punës

Kontakte

Rr. e Barrikadave, Galeria e Tiranës, Ish-Kinema “17 Nëntori”
burime.njerezo[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 28/09/2023

)