Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES NE PRODHIM

Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm

TEK CCBS, NE JEMI TË BINDUR PËR RRITJEN E BIZNESIT TONË, PËR KONTRIBUTIN NË KOMUNITETET LOKALE DHE NË ZHVILLIMIN E BURIMEVE NJERËZORE ME ANË TË AFTËSIVE TË FORTA ORGANIZATIVE DHE ME NJERËZIT E DUHUR NË VËNDIN E DUHUR

Kriteret

Diplome e shkolles se mesme2. Te pakten 2 vite eksperience te ngjashme,preferohet ne industrine e prodhimit te pijeve.3.Te jete I organizuar,me aftesi per tu pershtatur shpejt me ndryshimet.4. Te jete i afte per te punuar ne menyre individuale dhe ne grup.

Detyrat dhe Pagesa

Operon ne linjat e prodhimit sipas planit organizativ.2. Siguron funksionimin optimal te makines ku operon duke reduktuar maksimalisht ndalesat.3. Pergjegjes per reduktimin e skarcitetit ne makinen ku operon.4. Aplikon rregullat e sigurise dhe shendetit ne pune.5. Operon ne ambientin e jashtem te fabrikes sipas nevojes se punes.6. Siguron ekzekutimin korrekt te fazave te proceseve,programimit te higjenes&mirembajtjes se zakonshme.
Pagese konkuruese
Të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të CV në adresen e-mail

Kontakte

Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 26/05/2023

)