Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES MARKETI

PRONATYRA TREG

Kërkon të punësojë

Kriteret

Full time
Të zotërojë aftësi shumë të mira komunikimi - Të jetë i gatshëm të punojë me turne - Të jetë korrekt, i ndershëm dhe i besueshëm

Detyrat dhe Pagesa

Mirëpret dhe komunikon me klientët me etikë të lartë profesionale-Kryen proçesin e shitjes së produkteve në përputhje me procedurën dhe standardet e kompanisë -Kujdeset për gjendjen e cash-it në kasë - I prezanton produktin e duhur klientëve dhe ofron sugjerime sipas kërkesave të tyre-Pajis me etika çmimi,evindetimin e skadencave të produkteve duke ushtruar një kontroll të vazhdueshëm të tyre-Vendos produktet në rafte në mënyrën e duhur
Konkurruese - Kontratë pune në përputhje me Kodin e Punës

Kontakte

Rruga e Barrikadave, Ish Kinema 17 Nëntori
Tiranë
burime.njerezo[email protected]
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 28/09/2023

)