Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PUNONJES FAST-FOODI

VENDE PUNE TE LIRA - OLA FAST

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperiencë në mbledhjen e sufllaqeve.
Kushte shumë të mira pune dhe çdo të dielë pushim

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohen paga konkuruese

Kontakte

Komuna e parisit, pranë lulishtes Rr.Skënder Luarasi nr. 4

Botuar më 05/12/2022

)