Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PJATALARESE

Vende Pune - MENSA GJYSHI KERKON TE PUNESOJE

Kriteret

Me ose pa eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

Paga shume e mire

Kontakte

Blloku Vasil Shanto, prane KESH-Sh.a
Tiranë

Botuar më 19/03/2023

)