Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PJATALARESE

Restorant Cajupi

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

BLV Zhan D'ark, tek ish ekspozita Shqiperia Sot, Pallati E88, kati 1

Botuar më 11/10/2019

)