Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PJATALARESE

/PUNETORE KUZHINE OFERTA PUNE - Restorant Cajupi

Kriteret

Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

Kerkohet te punesohet Pjatalarese/Punetore Kuzhine
E kenaqshme

Kontakte

BLV Zhan D'ark, tek ish ekspozita Shqiperia Sot, Pallati E88, kati 1
Tiranë

Botuar më 26/05/2023

)