Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PJATALARESE

NJOFTIME PUNE - RESTORANT "SHTEPIA JONE"

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kushte te mira pune

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohen paga shume te mira + sigurime

Kontakte

Bulevardi "Gjergj Fishta", perballe Trendafilit te Bardhe.

Botuar më 19/03/2023

)