Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PICIER RESTORANT "TAKE" NE BORSH Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ushqimi dhe fjetja e siguruar, Adresa: Borsh.

Botuar më 12/07/2020
Paga e kenaqshme

PASTRUESE RESTORANT "TAKE" NE BORSH Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune. Ushqimi dhe fjetja e siguruar, Adresa: Borsh.

Botuar më 12/07/2020
e kenaqshme

BANAKIER/E Bar Piceri Orzo Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Barrikadave", tek Galeria dhe rr. "Dibres", prane gjimnazit Partizani

Botuar më 12/07/2020
Ofrohet page e kenaqshme

MENAXHER LOKALI Hapet lokal i ri: Pizzeri & Catering ne qender te ish Bllokut, kerkon te punesoje Staf te kualifikuar si me poshte:

Paga: e kenaqshme |

Femer / Mashkull. Me eksperience pune. Te flasi Italisht. * Kerkohet flexibilitet per te punuar me turne dhe orare te ndryshme. Njohje ne nivel te mire te gjuhes Italiane. Per interviste kontaktoni ne:

Botuar më 12/07/2020
e kenaqshme

PICIER Hapet lokal i ri: Pizzeri & Catering ne qender te ish Bllokut, kerkon te punesoje Staf te kualifikuar si me poshte:

Paga: e kenaqshme |

(3 punonjes). Te flasi Italisht. * Kerkohet flexibilitet per te punuar me turne dhe orare te ndryshme. Njohje ne nivel te mire te gjuhes Italiane. Per interviste kontaktoni ne:

Botuar më 12/07/2020
e kenaqshme

PUNONJES Hapet lokal i ri: Pizzeri & Catering ne qender te ish Bllokut, kerkon te punesoje Staf te kualifikuar si me poshte:

Paga: e kenaqshme |

Per sherbim ne Banak (3 punonjes). Te flasi Italisht. * Kerkohet flexibilitet per te punuar me turne dhe orare te ndryshme. Njohje ne nivel te mire te gjuhes Italiane. Per interviste kontaktoni ne:

Botuar më 12/07/2020
e kenaqshme

NDIHMES Hapet lokal i ri: Pizzeri & Catering ne qender te ish Bllokut, kerkon te punesoje Staf te kualifikuar si me poshte:

Paga: e kenaqshme |

NeKuzhine (1 punonjes). Te kuptoje Italisht. * Kerkohet flexibilitet per te punuar me turne dhe orare te ndryshme. Njohje ne nivel te mire te gjuhes Italiane. Per interviste kontaktoni ne:

Botuar më 12/07/2020
e kenaqshme

KAMARIERE Taverna King Pils Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mine Peza, kryqezimi i rruges Fortuzi, Tiranë

Botuar më 11/07/2020
e kenaqshme

ZGARIST Taverna King Pils Kerkon te punesoje 2

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mine Peza, kryqezimi i rruges Fortuzi, Tiranë

Botuar më 11/07/2020
e kenaqshme

HOSTES Taverna King Pils Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Mine Peza, kryqezimi i rruges Fortuzi, Tiranë

Botuar më 11/07/2020
e kenaqshme
)