Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PASTRUESE

NJOFTIME PUNE - HOTEL SOLEO

Kërkon të punësojë

Kriteret

Pune part-time 4 ore ne dite. Orari: 09:00 - 13:00

Detyrat dhe Pagesa

30.000 Leke
Ofrohen kushte te mira pune

Kontakte

Perballe Birra Tirana, rruga Konferenca e Pezes
Tiranë

Botuar më 28/09/2023

)