Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PASTRUESE

BELA NAPOLI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Mosha nen 50 vjec

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Prane Komplekist Dinamo, Rr. "Liman Kaba"

Botuar më 10/10/2019

)