Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMESE

Njoftime pune - Bar Restoran Muma

Kërkon të punësojë

Kriteret

Ndihmese per ne Kuzhine. Te kete eksperience pune. Mosha deri 50 vjeç. Turni I. Orari punes: 08:00 - 16:00

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese shume e mire

Kontakte

Rr. "Mustafa Matoiti", perballe Piramides

Botuar më 26/05/2023

)