Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KAMARIER/E Njoftime pune - Bar Kafe Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHENT PAGA TE MIRA |

* Mosha 16 – 45 vjeç. * Puna Turni I ose Part Time, Adresa: Prane Medresese

Botuar më 20/11/2023
* OFROHENT PAGA TE MIRA

TEKNIK ELEKTRICIST Pune - Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm: Është kompani leader në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS, ne

Paga: Pagese e kenaqshme |

• Diploma e Shkolles Mesme Profesionale ne Elektrike, perparesi Diplome e Shkolles se Larte ne Inxhinieri Elektrike/Elektronike.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktesi e shpejtesi difektet dhe riparuar ne kohe• Aftesi per te punuar ne grup• 3 ose me shume vite pervojë në mirembajtjen e linjave te prodhimit, preferohet ne industri pijesh.• Njohuri per perdorimin e kodeve elektrike kombëtare.Njohuri te mira te procesit dhe te linjave Ekzekutim te sakte te procedurave ne fuqiNjohja dhe perdorimi i manualeve te makinave Njohja e rregullave te sigurimit teknik dhe GMP.Njohjuri mbi funksionimin e PLC, aplikacioneve software teknike.Njohja dhe përdorimi i Microsoft Office, tekniku elektrik është përgjegjës për funksionimin e pajisjeve dhe programeve të mirëmbajtjes së linjave, në përputhje me specifikimet e pajisjeve dhe përputhshmërinë me standardet e cilësisë së ccbs. pozicioni gjithashtu është përgjegjës për realizimin e detyrave të mirëmbajtjes te përcaktuara në standardet e sigurisë dhe produktivitetit.1. kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmese ne fillim te cdo turni.2. ekzaminon difektet gjate procesit prodhues dhe nderhyn per riparimin e menjëhershme. 3. ploteson fleten e nderhyrjes pas mbylljes se difektit. 4. ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.5. kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave te percaktuara ne procedurat e aprovuara., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mailit, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese e kenaqshme

MAGAZINIER Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen e biznesit tonë, për kontributin në komunitetet lokale dhe në zhvillimin e burimeve njerëzore me an

Paga: Pagese konkuruese |

• Të ketë mbaruar arsimin e mesëm (përbën avantazh arsimi i Lartë).• Aftësi shumë të mira organizative dhe menaxhimi të kohës.• Aftësi shumë të mira komunikimi si verbal edhe te shkruar.• Të ketë aftësi në përdorimin e MS Excel dhe Outlook.• Përbën avantazh njohja e një gjuhe të huaj (Italiane dhe/ose Angleze)., ky rol ka si përgjegjësi kryesore organizimin, regjistrimin dhe monitorimin e gjithë aktiviteteve të lëvizjes së produktit përfundimtar pas prodhimit,midis magazinave dhe lokacioneve të tyre. gjithashtu do të monitorojë edhe procesin e rotacionit të produktit., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mail: [email protected]., Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese konkuruese

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Njoftime pune - Fast-Food NE QENDER TE TIRANES Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA + PERQINDJE PER ÇDO POROSI |

* TE INTERESUARIT TE KENE EKSPERIENCE DHE JENE KORREKTE NE PUNE!, Adresa: NE QENDER TE TIRANES

Botuar më 29/11/2023
* OFROHEN PAGA SHUME TE MIRA + PERQINDJE PER ÇDO POROSI

SANITARE Njoftime pune - Fast-Food ALBANIA NE QENDER TE TIRANES Kërkon të punësojë

Paga: * OFROHEN PAGESA TE LARTA |

* ME EKSPERIENCE PUNE, Adresa: NE QENDER TE TIRANES.

Botuar më 29/11/2023
* OFROHEN PAGESA TE LARTA

MOTORRIST PER SHPERNDARJE Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

(Motorri mundesohet nga kompania). Arsimi i mesem. Te jete i paisur me leje drejtimi. Te njohe shtrirjen teritoriale te Tiranes. Paga ne nivele shume te mira. Mosha mbi 20 vjeç. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/11/2023
ne nivelet e tregut

KUZHINIER/E Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Te jete me eksperience pune ne kuzhine, jo me pak se 3-vjet. Te njohi mire sektorin e kuzhines. Arsimi i mesem (preferohet me arsim te larte). Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/11/2023
ne nivelet e tregut

BANAKIER/E Oferta pune - Era Restorant Kërkon të punësojë

Paga: ne nivelet e tregut |

Aftesi shume te mira komunikuese. Arsim i mesem.Te kete eksperience brenda te njejtit profil. Puna me dy turne. Te interesuarit te paraqiten prane zyrave qendrore te "Eres" ose te kontaktojne ne numrin e telefonit,, Adresa: Rr. Perlat Rexhepi, pallati Unicom, Tirane

Botuar më 29/11/2023
ne nivelet e tregut

PIRUNIST-KARELIST Kerkoj pune - Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS) po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicioin e mëposhtëm: Është kompani leader në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS

Paga: Pagese e kenaqshme |

• Diploma e Shkolles se Mesme ose Shkolle Profesionale.• Leje drejtimi per karrel klasi ADR (ose Patente C )• Min përvojë 2 vjeçare në një pozicion të ngjashëm.• Te demostroj aftesite e tij gjate permbushjes se programit te punes, operon ne perputhje te plote me rregullat e sigurimit teknik dhe nderhyn ne proces ne menyre qe te siguroj obiektivat e caktuara per procesin ku operon duke garantuar cilesine e produktit dhe reduktimin e skarcitetit• leviz produktet nga zona e magazinimit / ruajtjes në makina ose rimorkiot e distributoreve sipas urdherit te magazinierit • magazinon produktet në hapesiren e duhur.• në baza ditore, inspekton dhe kryen mirëmbajtje te vogla në karele.• operon ne karel ne perputhje te plote me rregullat e sigurimit teknik në mënyrë të sigurt dhe efikase • mban ambjentin e punes pastër dhe të rregullt., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cvnë adresen e-mail:, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese e kenaqshme

MEKANIK Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS)po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm Kompani lider në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Diploma e Shkollës së Mesme Profesionale si Mekanik; ka avantazh Diploma e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Mekanike.• 3 ose me shumë vite eksperiencë në mirëmbajtjen e linjave të prodhimit, preferohet në industri pijesh.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktësi e shpejtësi difektet dhe riparuar në kohë.• Aftësi për të punuar në grup., • kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmëse në fillim të çdo turni.• ekzaminon difektet gjatë procesit prodhues dhe ndërhyn për riparimin e menjëhershëm. • plotëson fletën e ndërhyrjes pas mbylljes së difektit. • ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.• kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave të përcaktuara në procedurat e aprovuara., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mail, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese konkuruese ne treg

MEKANIK Coca-Cola Bottling Shqipëria sh.p.k (CCBS)po kërkon kandidatë të përshtatshëm në pozicionin e mëposhtëm Kompani lider në tregun Shqiptar të pijeve freskuese jo alkoolike me marka më të njohura ndërkombëtare.Tek CCBS, ne jemi të bindur për rritjen

Paga: Pagese konkuruese ne treg |

• Diploma e Shkollës së Mesme Profesionale si Mekanik; ka avantazh Diploma e Shkollës së Lartë në Inxhinieri Mekanike.• 3 ose me shumë vite eksperiencë në mirëmbajtjen e linjave të prodhimit, preferohet në industri pijesh.• Aftësi për të diagnostifikuar me saktësi e shpejtësi difektet dhe riparuar në kohë.• Aftësi për të punuar në grup., • kontrollon dhe aktivizon impiantet ndihmëse në fillim të çdo turni.• ekzaminon difektet gjatë procesit prodhues dhe ndërhyn për riparimin e menjëhershëm. • plotëson fletën e ndërhyrjes pas mbylljes së difektit. • ekzekuton programin e mirëmbajtjes parandaluese në pajisje.• kryen kontrollin e pajisjeve sipas frekuencave të përcaktuara në procedurat e aprovuara., të interesuarit duhet të dërgojnë një kërkesë për punësim ku të specifikohet kërkesa për pozicionin e punës dhe një kopje të cv në adresen e-mail, Tiranë

Botuar më 29/11/2023
Pagese konkuruese ne treg
)