Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

BANAKIERE BIOTEKA JUICE & SMOOTHIE SHOP Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke+bakshishe dhe sigurime shoqerore |

(Femer)e cila do te merret edhe me qerimin dhe pastrimin e frutave. Nje dite pushimi ...

Botuar më 20/11/2019
30.000 leke+bakshishe dhe sigurime shoqerore

ZGARIST Dyqan Peshku Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jete me eksperience pune ne zgare qymyri., Adresa: Kryqezimi I Varrit te Bamit

Botuar më 21/11/2019
e kenaqshme

PASTRUES PESHKU Dyqan Peshku Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(mashkull)., Adresa: Kryqezimi I Varrit te Bamit

Botuar më 21/11/2019
e kenaqshme

NDIHMES KAMARIERE Restorant Pasta Da Pucci Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e mire |

Me ose pa eksperience pune., kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Mustafa Qosja”, prane kopeshtit 11

Botuar më 21/11/2019
Ofrohet page e mire

SANITARE NEW YORK BAR Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Puna turni I. Kushte te mira pune, Adresa: BULEVARDI "ZOGU I", (STACIONI I TRENIT)

Botuar më 21/11/2019
e kenaqshme

SHPERNDARES Restorant Pasta Da Pucci Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e mire |

(Motorrist), kushte te mira pune, Adresa: Rr. “Mustafa Qosja”, prane kopeshtit 11

Botuar më 21/11/2019
Ofrohet page e mire

KAMARIER RESTORANTI BAR M'ROOMS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ose KAMARIERE RESTORANTI, Adresa: Rr. "Frosina Plaku", kompleksi Kontakt, Tiranë

Botuar më 21/11/2019
e kenaqshme

BANAKIER/E BAR M'ROOMS Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Rr. "Frosina Plaku", kompleksi Kontakt., Tiranë

Botuar më 21/11/2019
e kenaqshme

FURRTAR / FURRXHI Kerkohet

Paga: Pagaese e kenashme |

Me eksperience pune. Kushte te mira pune., Adresa: 5 Maji

Botuar më 21/11/2019
Pagaese e kenashme

KAMARIER/E BAR KAFE LENCI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme +sigurime shoqerore |

Moshe e re, Adresa: Rr.Vllazen Huta , perbri Ministrise se Jashtme

Botuar më 20/11/2019
e kenaqshme +sigurime shoqerore

BANAKIER/E BAR KAFE LENCI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme +sigurime shoqerore |

Moshe e re, Adresa: Rr.Vllazen Huta , perbri Ministrise se Jashtme

Botuar më 20/11/2019
e kenaqshme +sigurime shoqerore
)